Promovarea web iti aducii clientii pe site-ul tau!

O afacere fara clienti este inutila asa este si un site fara vizitatori, promovand site-ul iti promovezi afacerea si ii aduci client atingandu-ti scopul pentru care ai creat siteul si anume de a vinde online. Promovarea web te ajuta sa iti promovezi afacerea si sa aduci clientii pe site-ul tau.

Search engine marketing (SEM) este modalitatea prin care se urmareste promovarea unui website marindu-i vizibilitatea in paginile de rezultate ale motoarelor de cautare. SEM inseamna cresterea prezentei pe internet a unui site prin legaturile (link-urile) pe care le are cu alte site-uri si de asemenea numarului de vizitatori . Sunt multe modalitati de promovare a unui site: campanii de advertising precum este Google Adwords, bannere puse pe diferite site-uri, cumpararea de link-uri etc., dar toate aceste solutii implica costuri ridicate pe termen scurt sau lung. Una din cele mai eficiente metode de promovare a unui site web, este promovarea web – acesta implica costuri reduse pe termen scurt si mediu, iar rezultatele nu vor inceta sa apara pe termen lung.

Aceasta promovare presupune - inscrierea site-ului in diferite motoare de cautare prin crearea de continut si link-uri. Putem crea bloguri, publica articole, comunicate de presa online, se poate participa la discutii pe forumuri de profil, se pot publica anunturi gratuite pe site-urile de profil, pot fi create profiluri ale societatii in cataloage online de afaceri, chiar si pe site-uri de socializare cu tenta de afaceri, schimburi de link-uri, bannere cu alte site-uri de profil sau cu site-uri locale de interes general, etc. Efectele acestei promovari sunt de durata. Site-ul o sa urce natural in cautari si cel mai important nu cade odata cu incetarea promovarii. Cum spuneam mai sus este si metoda unei promovari pe moment/scurta durata care se poate realiza prin: Google adwords , Bannere si link-uri sponsorizate pe site-uri romanesti cu trafic mare etc. Efectele acestei promovari se vad pe loc dar inceteaza odata cu incetarea platii serviciilor.

Promovarea web se imparte in doua mari categorii dupa cum urmeaza:

Promovare Organica 

Promovarea organica este cea mai simpla si cea mai importanta metoda de a ridica website-ul dvs. in primele rezultate ale motoarelor de cautare. Avantajul acestui tip de promovare este ca dupa ce ai ajuns acolo, site-ul va ramane acolo pana v-a promova alcineva alte site-uri mai tare decat dvs.

Desi promovarea organica nu isi face simtite efectele la fel de rapid ca si promovarea PPC, aceasta are avantajul de a fi de durata. Nici una dintre metode nu trebuie neglijata, drept pentru care este foarte bine sa ne axam serios pe cat mai multe in acelasi timp.

Promovarea PPC

Promovarea PPC (Pay Per Click) reprezinta a doua cea mai importanta metoda de promovare in mediul online cu toate ca promovarea PPC are atat avantaje cat si dezavantaje. Cel mai mare avantaj ar fi ca rezultatele pot fi observate inca din prima zi. Cel mai mare dezavantaj ar fi ca acestea dispar in momentul in care plata serviciilor este oprita.

Prin promovare PPC se intelege realizarea unor campanii de publicare anunturi si link-uri sponsorizate folosindu-ne de Google AdWords, Facebook sau alte retele cat si popularea cu fani a paginilor de  prin intermediul serviciului numit Facebook Ads. De asemenea, publicarea de link-uri, bannere, sau advertoriale contra cost pe diverse site-uri cu trafic ridicat.

Promovare prin Google AdWords


O campanie cu impact imediat se poate face prin promovare cu Google Adwords. Atunci cand cineva face o cautare dupa un cuvant cheie la link-uri sponsorizate si in dreapta vor aparea casute publicitare Google AdWords. Printre ele va aparea si casuta cu reclama dvs. Noi ne ocupam de deschiderea contului, analiza si identificarea celor mai bune cuvinte, monitorizarea campaniei si la sfarsit vom analiza rezultatele.

• creare cont, setare si stabilirea anunt Adwords
• identificare cele mai bune cuvinte cheie de cautare
• analiza si propuneri de site-uri potrivite
• analiza si administrare campanie
• realizare raport campanie AdWords

Plasează fișiere pentru încărcare

Promovare pe Facebook

În funcție de nevoile de dezvoltare specifice afacerii tale, putem construi strategii de Facebook marketing, pentru a porni o campanie pe facebook trebuie sa luam in considerare urmatoarele:

  • Analiza siteului/paginii de Facebook
  • Creare si customizare textului anunturi.
  • Planificarea strategiei de marketing.
  • Distribuirea bugetului.
  • Alegerea publicului tinta in functie de tipul paginii/websiteului.
  • Alegerea metodei de afisare a anunturilor.
  • Crearea si configurarea contului de Facebook*
Plasează fișiere pentru încărcare

Servicii Promovare Web

Servicii Promovare Web oferite de HFA Media sunt eficiente iar rezultatele se vad repede. HFA Media are specialisti in Promovare Web care pot sa comunice si sa explice foarte bine ce fac si de ce fac iar aceste lucruri le permit sa se adapteze foarte bine si repede la cerintele clientului.

Facebook permite o targetare fără precedent printr-o segmentare complexă, de la aspecte generale precum cele geografice și demografice, până la cele de natura comportamentală.

Gândeşte-te cine ar vrea să te întâlnească şi prezintă-te scoţând în evidenţă toate atuurile de care dispui. Prin platforma Facebook Ads vei trimite mesajele esenţiale doar persoanelor potrivite, ajutându-i să îţi cunoască afacerea în momentul în care aceştia au cea mai mare nevoie de ea.

Dispunând de ce aceste informații valoroase, noi putem crea campanii de promovare pe Facebook care să transmită mesajul tău către un segment țintă bine definit, evitând astfel risipa inutilă de timp, energie și bani.

Plasează fișiere pentru încărcare

Prin promovarea Postărilor şi alegerea ad-urilor potrivite în funcţie de audienţă, putem face cunoscute cele mai noi promoţii şi campanii pe care le oferi, putem atrage potenţiali clienţi şi îi putem fideliza pe cei deja existenţi.

Atunci când promovezi un produs sau serviciu pe Facebook şi doreşti ca publicul să cumpere un anumit produs, să completeze un formular de contact, să se aboneze la newsletter, noi putem monitoriza activităţile realizate de utilizatorii aduşi din campaniile noastre pentru a identifica mesajele ce au generat conversii.

Plasează fișiere pentru încărcare

Campanii de e-mail marketing

Promovare prin emailuri, cu oferta catre anumiti utilizatori. Aici trebuie atentie pentru ca destinatarii trebuie sa aprobe in prealabil aceste mailuri, altfel campania va fi considerata spam.

• achizitionare, realizare baza de date emailuri*
• realizare grafica si continut mail (texte si imagini)
• trimitere mailuri (prin metode legale)
• realizare feedback si raport campanie

Lasă un răspuns

RSS20
Facebook
Facebook
Google+0
Google+
http://www.hfamedia.ro/promovare-web/
INSTAGRAM0