După o așteptare de aproape de doi ani, algoritmul Google Pinguin  a fost în cele din urmă din nou actualizat. Este cea de-a patra versiune majoră, Pinguin 4.0. este, de asemenea, ultima versiune a acestui tip, după cum Google spune acum algoritmul Pinguin este un semnal în timp real prelucrate în cadrul algoritmului de bază de căutare.

Algoritmul Pinguin 4.0. merge în timp real.
Algoritmul Pinguin este un filtru proiectat pentru a captura site-uri care sunt spam în rezultatele căutării Google în moduri în care sistemele de spam  Google s-ar putea să nu detecteze. A introdus în 2012, a operat în mod periodic.

Cu alte cuvinte, filtrul Pinguin va rula și site-urile de captură considerate mesaje nesolicitate. Acele site-uri ar rămâne sancționate, chiar dacă acestea au îmbunătățit și modificat, până la următorul filtru nu ar scapa, care ar putea dura luni de zile.

Ultima actualizare Pinguin, Pinguin 3.0, a avut loc pe 17 octombrie 2014. Site-urile afectate atunci au așteptat aproape doi ani pentru șansa aceasta de a scapa de penalizare.

Acele întârzieri lungi acum sunt de domeniul trecutului, potrivit Google. Cu aceasta ultima versiune, Pinguin devine în timp real. După cum recrawls Google și paginile reindexes – lucru care se întâmplă în mod constant – aceste pagini vor fi evaluate de către filtrul Pinguin. Paginile vor fi capturate și / sau eliberat de Pinguin, ca parte a acestui proces regulat, adica nu mai este nevoie sa astepti pana la urmatorul update sa scapi de penalizare. Ai rezolvat problema din cauza careia ai fost penalizat si in cateva zile Google te repune cu site-ul inapoi in cautari.

Așa cum a spus Google în postarea lui:

Cu această schimbare, algoritmul Pinguin este actualizată în timp real, astfel încât modificările vor fi vizibile mult mai rapid, luând în mod tipic un efect la scurt timp după ce ne-am și reindex o repetare crawl pagină. Algoritmul Pinguin devine mai specific unei pagini din site, nu numai sitului. De asemenea, Google a declarat ca acest nou algoritm Pinguin este de la postul său “, mai detaliat.”:

Pinguin este acum mai detaliat. Pinguinul devalorizeaza acum paginile care au facut spam, decât să afecteze clasamentul întregului site, adica daca ai facut spam la o anumita pagina din site, google  va scoate acea pagina din cautari, nu intreg site-ul.
Anterior, Pinguin penaliza intregul site si drept urmare era scos intregul website din cautarile din google. Așa că, nu “mai granular” înseamnă că este acum specifice unei pagini? Da și nu, se pare. Am cerut Google pentru mai multă claritate cu privire la acest lucru, și ni sa spus:

Aceasta înseamnă că afectează granularitate mai fină decât site-uri. Aceasta nu înseamnă că afectează numai paginile. Cea mai bună interpretare a noastră această afirmație este faptul că Pinguin ar putea avea un impact pagini de pe un site sau ar putea avea un impact secțiuni sau brazde largi ale unui site, în timp ce alte pagini sunt în regulă.

Google nu va mai confirma actualizarea Pinguin
De asemenea, Google a spus cu această actualizare, aceasta nu va mai confirma viitoarele actualizări Pinguin. Are sens. Din moment ce este un proces constant, nu e nimic pentru a confirma.

 

RSS20
Facebook
Facebook
Google+0
Google+
http://www.hfamedia.ro/update-google-pinguin
INSTAGRAM0