Marketing online

Marketing online

Conform studiilor realizate de companii consacrate, mediul online este intr-o continua dezvoltare si tot mai multi consumatori se regasesc pe internet. HFA Media detine o echipa specializata pe marketin online si va pune la dispozitie serviciile.

Marketingul online, intalnita si sub denumirea Web Marketing, eMarketing, Internet Marketing sau Digital Marketing, este o forma de publicitate pe Internet care foloseste media online (pagini web, newsletter, e-mail) pentru a transmite un mesaj catre audienta dorita. Exista mai multe forme de marketing online, printre care bannerele publicitare, publicitatea contextuala si reclama in motoare de cautare.

Printre avantajele marketingului online se numără țintirea  mai bună (ore, zone geografice, număr de afișări pe uitilizator) a clientelei dorite, posibilitatea de a oferi informații mai multe (prin bannere expandabile sau prin atragerea vizitatorului interesat către o pagină web cu mai multe informații) și posibilitatea de a interacționa dinamic cu potențialul client. 

Marketingul viral

Include orice tip de conținut care are potențial de a fi distribuit și dat mai departe. Ca să aibă potențial “viral”, un material trebuie să fie ori util, ori amuzant și susținut în același timp de detaliile tehnice corespunzătoare: butoane de trimitere prin email sau distribuție în media socială.