Online reputation

Online reputation

Rezultatele negative din primele pagini din Google iti afecteaza afacerea?

In ultima vreme toti mai multi oamenii au inceput sa caute informatii despre un brand sau o firma inainte de a achizitiona un serviciu sau produs de la respective firma. Rezultatele pe care le gasesc in primele pagini din Google sunt decisive in alegerea lor de a achizitiona acel serviciu sau produs de la compania ta. Orice articol negativ din google referitior la compania ta poate duce instant la pierderea reputatiei si automat si a vanzarilor.

Ceea ce trebuie sa stii este ca aceste rezultate negative nu dispar de la sine, ba mai mult, dupa principiul “un client nemultumit face mai mult decat 10 clienti multumiti” la fel se intampla si cu motoarele de cautare. Rezultatele negative starnesc rapid interesul cititorilor, ele obtin o rata de vizualizare mult mai mare iar Google le va pozitiona cat mai sus.

Pentru a scapa de aeasta problema trebuie sa actionezi cat mai repede pentru a da cat mai in spate rezultatele negative. Aici intervenim noi, te ajutam sa trimiti rezultatele negative cat mai in spate si iti aducem in primele pagini review-uri positive despre bradul tau si compania ta.

Marketingul viral

Include orice tip de conținut care are potențial de a fi distribuit și dat mai departe. Ca să aibă potențial “viral”, un material trebuie să fie ori util, ori amuzant și susținut în același timp de detaliile tehnice corespunzătoare: butoane de trimitere prin email sau distribuție în media socială.