Social media

Social media

Social Media, un spațiu tot mai aglomerat. Ce fac firmele pentru a se remarca?

Cea mai simpla definitie ar putea spuneca Social Media se refera la interactiunea online intre utilizatorii de internet. Practic orice platform online, care permite schimbul liber de idei intre utilizatori, se numeste Social Media.

Cee mai importante retele social media sunt: facebook, twitter, linkedin, instagram, pinterest. Platformele social media de video-sharing sunt: Youtube, vimeo.

Mai mult de atat, in acest moment cam orice website permite publicarea de comentatii, deci putem spune ca internetul in sine a devenit Social Media.

Campaniile de social media marketing au un impact mult mai puternic atunci cand acestea sunt folosite impreuna cu celelalte forme de online marketing si content management pentru atragerea clientilor.

Social media

Procesul de comunicare este, in primul rand, un proces de convingere a clientilor. Ne folosim abilitatile ca sa ii convingem pe clienti de calitatile produselor si serviciilor noastre, vrem sa ii convingem ca suntem de incredere si, in ultima instanta, sa ii convingem sa cumpere de la noi.